banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

Kocaeli'de İş Mahkemeleri yeni yerine yazın taşınacak

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Adliye Sarayı’ndaki yoğunluğu azaltacak olan çalışma kapsamında birçok noktada çalışmalar tamamlandı. Alçıpan imalatları devam eden çalışmada seramik imalat hazırlıkları da başladı. Elektrik kablolama imalatları tamamlanan çalışma kapsamında mekanik spring sistem test ediliyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından iş mahkemelerin yaz aylarının başlarında yeni yerine taşınması planlanıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 3 bin 200 metrekarelik alan içerisinde 8 adet Duruşma Salonu,13 adet Hâkim Odası, 13 adet Mahkeme Kalem Odası, 2 adet Arabuluculuk Odası, Vezne Bankosu, 1 Adet Güvenlik Odası ve Duruşma, Hâkim ve Mahkeme koridoru olmak üzere 3 adet koridor bulunacak. Tüm mahallerin zemin kaplaması kaymaz seramikten yapılacak olan çalışmada tavan taşyünü asma tavan kaplaması, duvar alçı sıva ve su bazlı boya yapılacak. Yangına dayanıklı özel alçıpan bölmelerin yanı sıra kapıların kanadı masif ahşap, alüminyum kasalı olacak. Mahallerin ön duvarları ise Alüminyum jaluzi bölme olarak yapılacak.

Hatırlanacağı gibi, 2019 yılı Temmuz ayındaki Büyükşehir Meclisi’nde İzmit Kadıköy Mahallesi’nde bulunan katlı otoparkın 1. Kat 18 numaralı bağımsız bölümün İş Mahkemeleri tarafından kullanılmak üzere Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na tahsis edilmesiyle ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporu görüşülüp oy çokluğu ile kabul edilmişti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263