banner280

Bu zamanda çocuğunuz varsa, çok korkunç sorunlar ve tehlikeler sizi bekliyor. Bu sorunlardan birine bizzat bizde şahit olduk hafta sonu çocuklar arkadaşlarıyla çarşıya gezmeye gitmek için izin aldılar.

Bu gezintinin içeriğini sormamıza rağmen ısrarla geçiştirildik ve  duymamazlığa gelindik. Daha sonra nerdesiniz, iyimisiniz, nereye gittiniz diye telefonla iletişime geçtiğimiz de, sorumlu bir ebeveyn  ısrarıyla gezintinin içeriğini öğrendik. Evet çocuklar arkadaşlarıyla ismini ilk kez duyduğum bir eğlenceye gitmişlerdi adı KORKU EVİ.

Malum güvensiz ortamlardan doğan, endişeli tavrımızla, bu araştırmayı yapma gereği duyduk.

Türkiye de sayıları 500’ü bulan, kişi giriş fiyatları 30 ile 100 arasında değişen KORKU EVLERİ, ciddi sağlık sorunu riskleri taşıyor. İnternet üzerinden randevu sistemi ile girilebiliyor denilse de Bizzat  bunu teyit ettik telefonla kişi sayısı ve irtibat telefonu bırakarak size bir saat veriyorlar. Korku evi açabilmek için, Eğlence Mekanı veya Oyun salonu ruhsatı almak gerekiyor. Kayıt dışı çalışan, vergi ödemeyen, çok sayıda korku evi bulunduğu bilgisine ulaştık.

Korku evleri terk edilmiş, bir binada, bir iş hanında veya otopark zemininde hizmet veriyormuş.

Sevgili Maliye Bakanlığı korku evlerini vergi kaçırıyor diye mercek altına almış, bu ticari ve gelir boyutu, İkinci boyutu bu işletmeleri ki buna işletme denilemez bizce gençlerin psikolojilerini bozmak için bir projedir. Sonraki boyutu bu işletmeleri açan kişiler bireylerin zayıflıklarını ve korkularını seyrederek haz alma bazıları için sadistlik ve narsistik bir eylem olup sorunlu olan kontrol ve hükmetme duygusunu beslemektedir.

Uzmanlar fizyolojik ve sinir sistemi boyutunun geriye dönüşü olmayan, kalp, tansiyon, kolostrofobi gibi fizyolojik sorunu oluşturduğunu, psikiyatrlara göre korkunun deneyimle oluştuğunu ve hafızada kalabileceğini ruhsal sonuçlarının yıllar sonra çıkacağının ve bu tarz eğlence yerlerinin kesinlikle hem fizyolojik hem ruhsal yönden zararlı olduğunun altını çizmişler.

Örnek :Bir Korku evinin, korku kurgusunu paylaşıyorum.

Popüler bir dergide kadın-erkek ilişkileri üzerine köşe yazıları yazan Celal, özel hayatında çapkınlığından dolayı biraz sıkıntıdadır. Zira sevgililerini sıklıkla aldattığı için kapı dışarı edilir. Dergiden ödemesini alamadığı için de beş parasız kalmıştır. Sevgilisinin evinden kovulunca kalacak yeri olmadığı için iş arkadaşının da yardımıyla büyük bir konakta pansiyoner olur. Fakat oldukça kasvetli ve metruk görünen bu konağı Celal’in gözü pek tutmaz. Kendi halinde 60 yaşlarında bir kadın gibi görünen ev sahibi Ferda Hanım’da bir gariplik vardır. Celal kabuslar gördüğü birkaç gecenin ardından evden ayrılmak istese de, diğer pansiyoner Yasemin onu kalması konusunda ikna eder. Oysa Celal, aslında nasıl bir belaya doğru sürüklendiğinden haberdar değildir. Celal her sabah ezanında ( 04.49 ) yatağından gördüğü kötü rüya sayesinde uyanır. Rüyasında ise; kaldığı pansiyon lanetlenmiş, kovulmuş şeytan yani ‘MEL’UN’ evi abluka altına almış ve her gece aynı rüyayı görmekten celal akli dengesini yitirmiş ve her gece ruhani varlıklar tarafindan işkenceye maruz kalmaktadır.

Yapılmış olan bu evdeki  büyü  kimin tarafindan yapılmış olduğunu öğrenebilmek için öncelikle bu eve girmen gerekiyor.

Peki bu Celal’in kaderimi yoksa kadınların lanetimi ?

DAHA FAZLA VAKİT KAYBETMEDEN SENDE EKİBİNİ KUR VE MEL-UN’A DAHİL OL !

Korku evlerinin isimleri bile sizi düşünmeye sevk edecektir. KRİPTO, DECCAL MABED ,KANLIZOMBİ ,KIZIL TAMU, TESTERE, MUSALLAT

Fizyolojik ve ruhsal sağlık yönü bakımından -SAĞLIK BAKANLIĞINA  

Çocuk ve gençler üzerinde uygulanan bu kirli emellerin bertaraf edilmesi bakımından -AİLE VE SOSYAL POLİTİKA BAKANLIĞINA,

Bu evlerde ELEKTROŞOK CİHAZI Kullanılmaktadır bu emniyete aykırı ve tehlikeli  bir cihazdır bu yönüyle-EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE,

Bu tarz işletmelere izin verilmemesi ve merdiven altı oluşumların önüne geçilmesi ve  denetim yapılması bakımından -BELEDİYELERE,

-İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA

Haksız gelir kaynağı bakımından--MALİYE BAKANLIĞINA 

Bu sebeple yukarıdaki bakanlıklara şikayet ve isteklerimizi sunar. Bu konuya hassasiyetle bakılmasını,

bir an önce bu konuyu ele almasını, bu tarz faaliyet gösteren işyerlerin faaliyete kapatılmasını, ve bir daha açılmasının engellenmesini, ebeveynler olarak önemle arz ediyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263