Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi çelenk Özümüzden Günümüze Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

Denizli'de FETÖ operasyonunda iki öğretmen yakalandı

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Emniyet Müdürlüğü, il genelinde bir hafta boyunca sürdürdüğü faaliyetleri kamuoyuyla paylaştı. Denizli'de, 1-7 Mart tarihleri arasında FETÖ/PFETÖ DY terör örgütü ve DEAŞ/İŞİD silahlı terör örgütü ile ilgili olarak 6 kişi yakalanırken, DEAŞ/İŞİD Silahlı Terör Örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahıs alındı.

FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; örgütün Askeri Mahrem Yapılanması içerisinde bulunan askeri personellerden sorumlu olarak görev yaptıkları tespit edilen 2 aktif öğretmen de düzenlenen operasyon neticesinde yakalandı.

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan haklarında yakalama kararı bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda da, haklarında ayrı ayrı 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 4 şahıs ile yine hakkında 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 şahıs yakalandı.

Operasyonlarda yakalanan şahıslar adli makamlara sevk edilirken, şahısların 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263