Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Muğla’dan yangınlara karşı uyarı!

MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında yaşanan orman ve anız yangınlarına karşı bayram tatiline gelen vatandaşları uyardı. 9 günlük bayram tatili nedeniyle nüfusu yaklaşık 3 milyona ulaşan Muğla’da, olası yangınların yaşanmaması için vatandaşların sigara izmariti, mangal, anız gibi yangına sebebiyet verebilecek konularda dikkatli olmalarını istedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, “Yaktığınız her ateşte canlıları düşünün” denilirken İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın 6 aylık süre içerisinde 850 anız yangınına müdahale ettiği belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi, ateş yakan herkesin sorumlu davranması yangınlara karşı büyük önem gerektirdiğini belirterek, "Vatandaşlarımız, bu tip durumlara dikkat ederse istemediğimiz yangınlarla karşılaşmayız. Olası bir durumda ise 112 Acil Çağrı Merkezinden itfaiyeye, idari ve adli mercilere haber vermeleri önemle rica olunur" çağrısında bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263