Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi çelenk Özümüzden Günümüze Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

Edirne'den kısa kısa

 Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, ilçede soba kullanan vatandaşların kül ve cüruf atıklarını atması için çöp konteynerlerinin yanına kül fıçıları koyduklarını bildirdi.

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, kül ve cüruf atıklarının çöp konteynerlerine atılmasının çeşitli zararları olduğunu belirtti.

Vatandaşları duyarlı olmaya davet eden Tekin, şunları kaydetti:

"Kış aylarında sobalı konutlarda oluşan kül ve cüruf atıklarının evsel atıklardan ayrı olarak toplanması ve taşınması için fıçı dağıtımı yapıyoruz. Çöp konteynerlerinin daha uzun ömürlü olması, kül ve cürufların da dolgu malzemesi, çimento sanayinde kullanımı için evsel atıkların, kül, cüruf gibi malzemelerin ayrı ayrı atılmasını veya çuvallama yapılmasını rica ediyoruz. Yaşlı, engelli ve kimsesiz gibi durumda olup kendi evsel atık, kül ve cüruflarını çıkaramayacak durumda olan vatandaşlarımız muhtarlıklar vasıtasıyla bize ulaşabilirler. Olası ve gözden kaçan problemleri çözmek adına belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne başvurabilirsiniz."

- Süloğlu Kaymakamı Akın'a teşekkür plaketi

Türk Hava Kurumu (THK) Süloğlu Şube Başkanı Saim Kulaklı, Süloğlu Kaymakamı Muhammed Akınziyaret etti.

Kaymakam Akın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Kulaklı'ya yaptığı çalışmalarda başarı diledi.

Kulaklı da Akın'a teşekkür ederek kuruma verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263