Öne Çıkanlar Bursa Tekirdağ Balıkesir Bilecik Sakarya

ERMAŞ Mermer’e Büyük çevre ödülü

Muğla Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen DOĞA VE İNSAN paneliyle 5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlandı.

KONUŞMACI EDİZ HUN

Düzenlenen panele çevreci kimliğiyle tanınan sinema sanatçısı Ediz Hun konuşmacı olarak katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Osman Gürün yaptığı konuşmada çevrenin yaşadığımız dünyada çok önemli olduğunu, onu korumak herkesin en önemli görevi olduğunu belirtti. Çok sayıda ulusal basının yazarlarının da katıldığı panele halkımızın ilgisi de çok büyüktü.

BÜYÜK ÖDÜL ERMAŞ MERMER’E

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Daire Başkanlığı ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen çevreye duyarlı tesisler yarışmasında yapılan denetimler sonucu madencilik sektöründen ERMAŞ MERMER A.Ş. ödüle layık bulundu. Çevrenin korunmasına göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Ermaş Mermer’e plaket verildi.

ÖDÜL EDİZ HUN’DAN

Ödülünü sinema sanatçısı Ediz Hun’un elinden alan Ermaş Mermer A.Ş. ve Muğla Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan; bu ödülden dolayı çok mutlu olduklarını, çevreyi korumak için herkesin elinden gelen hassasiyeti göstermeleri gerektiğini, sektörümüzün de bu konuda her türlü gayreti gösterdiğini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263