Öne Çıkanlar Bursa Kocaeli düzensiz göçmen Yalova Tekirdağ

İzmit'ten geri dönüşme 7 bölmeli destek

 (İGFA) - İzmit Belediyesi, çevre duyarlılığını arttırmak ve geri dönüşüm noktasında dikkat çekmek amacıyla Belsa Plaza ve Alikahya Hizmet Binası önüne 7 bölmeli Mobil Atık Getirme Merkezi yerleştirdi.

EKONOMİYE KATKI SAĞLAYACAK

Mobil Atık Getirme Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulunan İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Havva Açıkgöz, İzmit Belediyesi olarak çevre duyarlılığını arttırmak ve ekonomiye katkı sağlamak amacıyla kent genelinde çevre çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürdüklerini belirterek, daha önce de şehrin farklı noktalarına geri dönüşüm konteynırları yerleştirerek birçok atık noktası oluşturduklarına dikkati çekti.  

Vatandaşların, İzmit Çınar Atık uygulamasını indirerek kent genelindeki atık noktalarını ve Mobil Atık Getirme Merkezlerini harita üzerinden görebileceklerini kaydeden Havva Açıkgöz, geri dönüşüm çalışmalarımız hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Açıkgöz, ayrıca Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve başkan yardımcılarına projeye verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263