banner280
Öne Çıkanlar AA 2019 6 kişi 2018 2 ölü

Kocaeli yerli parklarıyla daha güzel

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duydukları her ürünü Park, Bahçeler ve Yeşil alanlar Daire Başkanlığı bünyesinde kurduğu atölyelerde üretiyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, önemli bir ihtiyacı kendi kurduğu atölyelerde gideriyor. Park, Bahçeler ve Yeşil alanlar Daire Başkanlığı ekipleri Marangozhane, Metal ve Boyahane atölyeleri ile ihtiyaç duydukları her malzemeyi yerli ve TSE standartlarına uygun biçimde kendileri üretiyor.

TÜM MALZEMELER İMAL EDİLİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi, Belediyenin önemli bir ihtiyacını kendi kurdukları atölyeler ile gideriyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli genelinde yapılan Park, mesire alanı ve bahçelere konulan oyun grupları başta olmak üzere birçok ürünü atölyelerde imal ediyor.

HER GÜN ÜRETİM VAR

Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi’ne bağlı kurulan Marangozhane, Metal ve Boyahane atölyeleri ile ihtiyaç duyulan tüm malzemeleri bu atölyelerde imal ediyor.

TSE STANDARTLARINDA ÜRETİM

Marangozhane, Metal ve Boyahane atölyelerinde üretilen her ürün TSE standartlarında. Büyük titizlik ile üretilen her ürün standartlara uygun, bakanlıklarca kontrol edilen ürünler ile üretiliyor. İmalat sırasında kullanılan ürünler sağlık açısından her hangi bir risk barındırmıyor.

MARANGOZ ATÖLYESİ

Marangozhane atölyesinde, CNC Makinesi ile özel tasarım tabela yapımı, işlemeler, korkuluk, duvar kaplamaları, tabela yazıları, logo ve yazılar üretilebiliyor. Bunun yanında CNC Makinesi ahşap zemin kaplamaları, tavan lambiri çakmaları, veranda yapımı, ahşap bina hazırlama ve yapımı, giriş kapı ve tagları, yalı baskı çekimi ve montaj işçiliği, özel masa imalatları, mdf malzemelerle dolap ve masa yapımı, kamelya ve kameriye imalatı, piknik masası ve bank imalatı gibi işlerde de kullanılabiliyor.

METAL ATÖLYESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanılan tüm metal ürünler metal atölyesinde üretiliyor. Park ve mesire alanlarına koyulan çöp kovası, özel tasarım korkuluk imalatları, tüm doğrama ve ferforje işleri, yangın merdivenleri yapımı, hafif çelik sundurma imalatları ve çelik konstrüksiyon işleri metal atölyesinde yapılıyor.

BOYAHANE

Marangozhane ve Metal atölyelerinde üretilen ürünlerin boyaması Boyahanede yapılıyor. Bunun yanı sıra Kocaeli genelinde duvarlara kötü yazılan yazıların kapatılması, özel zemin boyamaları, baskı beton boyama çalışmaları, dış cephe ile iç cephe boya işleri Boyahanede yapılıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263