Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Öğrenciler fidan dikti

 Bilecikli öğrenciler, Fidanlar Fidanlarla Büyüyor Projesi kapsamında fidan dikimi yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Milli Eğitim ile Tarım ve Orman bakanlıkları arasında imzalanan iş birliği protokolüyle Türkiye genelinde uygulanmaya başlanan Fidanlar Fidanlarla Büyüyor Projesi kapsamında Bilecik'te fidan dikim töreni düzenlendi.

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, merkez Kızıldamlar köyü yakınlarındaki alanda düzenlenen törende, proje ile tüm ilkokul ve ortaokul öğrencileri adına fidan dikimi yapılacağını belirtti.

Yapılan çalışmayla oluşacak ormanlara, ''Birlikte Büyüyoruz Ormanları'' adının verildiğini aktaran Büyükakın, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde 81 ilimizde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Fidanlar Fidanlarla Büyüyor Projesi kapsamında 21 bin 902 fidanı toprakla buluşturduk. Bugün burada birlikte fidan diktiğimiz çocuklarımız, bu fidanlarla birlikte büyüyecekler. Fidanlarımız ağaca, çocuklarımız geleceğimize dönüşecekler.'' dedi.

Törende, Büyükakın ve beraberindekiler, ilk ve ortaokul öğrencileriyle fidan dikimi yaptı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263