Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özümüzden Günümüze çelenk Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

Arıklı :Kimsenin haritadan haberi yok

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda bütçe görüşmelerinde söz alan YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, ilk olarak sabahki konuşmasında televizyon yayınının kesildiğini dile getirerek Meclis Başkanı’ndan bu konuyla ilgili gerekeni yapmasını istedi.

Bunun bir arızadan kaynaklanıp kaynaklanmadığını soran Arıklı, kesinti sansürden kaynaklanıyorsa tepkisinin sert olacağını kaydetti. 

Arıklı’yı yerinden yanıtlayan Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay ise Meclis’te sansürün söz konusu olmadığını belirtti. 

Kesinti sırasında söylediklerini tekrarlayan Arıklı, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı sevdiklerini, saygı duyduklarını ancak Cumhurbaşkanı’nın belirli bir hizibin, siyasi partinin ideolojinin değil, tüm ülkenin Cumhurbaşkanı olduğunu kaydetti. 

Türkiye’nin harita konusunda herhangi bir onayı olmadığını savunan Arıklı, “Bırakın Türkiye’yi KKTC hükümeti ve Meclisi’nin bile bundan haberi olmadı” dedi.

Özdil Nami’yi kamuoyu karşısına çıkmadığı için “Suskun prens” olarak tanımladığını söyleyen Arıklı, Nami’nin bugün yaptığı açıklamaların tutarsız olduğunu savundu. 

Arıklı konuşmasında Azerbaycan uçuşlarıyla ilgili bildiklerini de paylaştı. 

Kıbrıs meselesinin Türkiye Cumhuriyeti’nin milli meselesi olduğunu dile getiren Arıklı, öte yandan Türkiye’deki farklı hükümetlerin olaya farklı yaklaşımları olabileceğini kaydetti. 

Anahtar Kelimeler:
Erhan Arıklı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263