banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

Fenerbahçeli yelkenciler Tokyo’da Türkiye’yi temsil edecek

İSTANBUL (İGFA) - Doğuş Grubu’nun 2016 yılından bu yana üstlendiği Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi ana sponsorluğu en uzun soluklu spor yatırımları arasında yer alıyor.

Doğuş Grubu’nun Türk yelkenciliğini ve yelken sporcularını uluslararası başarılara hazırlamak amacıyla desteklediği Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nde minikler ve gençlerden oluşan sporcular arasında ülkemizi olimpiyatlarda dördüncü kez temsil edecek Ateş Çınar ve Deniz Çınar ile üçüncü kez temsil edecek olan Alican Kaynar yer alıyor.

Doğuş Grubu desteğiyle Türkiye’yi Tokyo Yaz Olimpiyatları’nda temsil edecek bu 3 olimpik sporcu 1 yıl gecikmenin getirdiği olağanüstü konsantrasyon zorluklarına rağmen azimle ve vazgeçmeden antrenmanlarını sürdürerek ülkemizi bir kez daha gururlandıracak.

Sponsorluk kapsamında “Rüzgar Bizden Yana” sloganıyla hazırlanan reklam filminde; Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk’in vizyonuyla Doğuş Grubu’nun memleket sevgisi ile olimpiyat ruhunun birleştirici gücü yansıtılıyor. Yelken sporunun Türkiye’de bilinirliğini arttırmak ve Doğuş Grubu’nun yelken sporuna uzun dönemli desteğinin vurgulandığı filmi, Doğuş Grubu ve Tribal Worldwide İstanbul Reklam Ajansı işbirliğinde hazırlandı.

Olimpiyatlara gitmek ve madalya almak arasında ciddi bir fark olduğunu belirten olimpik sporcu Alican Kaynar, Doğuş Grubu desteğiyle antrenman kalitesi ve yarışlarda aldıkları servisin kalitesinin arttığını söyledi. Olimpik Sporcular Deniz Çınar ve Ateş Çınar ise konuyla ilgili yaptıkları değerlendirmede 2016 yılından bu yana Fenerbahçe Doğuş Yelken Kulübü’nde olduklarını belirterek, "Birçok açıdan Türkiye de ilk olma özelliği taşıyan bu sponsorluk modeli çok değerli bir dönümün öncüsü, bu es geçilmeyecek bir konu” ifadelerini kullandılar.

https://youtu.be/fjl1spGuEGU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263