banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

İYİ Parti Belçika'da yapılanıyor

Belçika’nın başkenti Brüksel’de Cemal Kara, Limburg bölgesinde ise Celal Gel, İYİ Parti'nin bölge temsilcileri oldu.Yusuf CİNAL / BELÇİKA (İGFA) - Ana muhalefet partisi ve "Millet İttifakı" ortaklarından İYİ Parti, Almanya'dan sonra Belçika'da da teşkilatlanmaya büyük hız verdi.

Almanya'da Harun Cici ve arkadaşlarının, İYİ Parti Yurtdışı Teşkilatlanma Başkanı Yavuz Ağıralioğlu'nun öncülüğünde ve yardımcısı Habip Suiçmez tarafından sürdürülen teşkilatlanma çalışmaları devam ediyor.

Bu bağlamda Belçika yazar Ahmet Aytaç, gönüllüler tarafından sürdürülen parti teşkilatlanma çalışmaları Av. Hakan Erzurumlu'nun kenara çekilmesi ile büyük bir ivme kazandı.

Belçika'da işbaşına getirilen Muammer Açıkel tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde görmek için Belçika'ya gelen  Yurtdışı Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Habip Suiçmez ve Almanya Başkanı Harun Cici, Başkan Muammer Açıkel ile birlikte Heusden/Zolder'de şube açılışı yaptılar.

Limburg Bölgesi Teşkilatlanma Başkanı Celal Gel ve yönetici arkadaşlarının katıldığı  açılışta, İYİ Parti'nin bugünkü konumu, parti tüzüğü, ilkeleri anlatıldı ve  Belçika genelinde teşkilatlanmaya büyük önem verildiği vurgulandı.

Daha sonra Brüksel'e geçen Habip Suiçmez ile Harun Cici ve Başkan Muammer Açıkel, Brüksel Başkanı Cemil Kara ile birlikte yeni şubenin açılışını gerçekleştirerek, gelecek için plan ve projeleri gözden geçirdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263