Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki Novartis Onkoloji Türkiye tutuklama tarihi çarşılar

Öğrencisiyle arabada çırılçıplak basıldı!

Amerika'da gündüz vakti aracın içerisinde öğrencisi ile cinsel ilişkiye giren öğretmen, suçüstü yakalandı.

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde öğrencisi ile cinsel ilişkiye giren öğretmen yakalandı. Gözaltına alınan öğretmen, çıkarıldığı mahkeme sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öğrencisiyle ilişkisi olan öğretmen tutuklandı

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Amerika'nın Güney Carolina eyaletinin Greenville kentinde polis gündüz vakti yol kenarına park edilmiş bir araçtan şüphelenip aracın içini kontrol etti. Polisler, aracın içinde yarı çıplak bir şekilde bir çiftin ilişkiye girdiğini görünce çiftten kimliklerini göstermelerini istedi.

16 yaşındaki bir öğrencisi ile ilişkiye girdiği ortaya çıkan 27 yaşındaki biyoloji öğretmeni Elizabeth Heaton Taylor polis tarafından gözaltına alındı.

ÖĞRETMENİN BAŞKA İLİŞKİLERİ DE ORTAYA ÇIKTI

Cezaevine giren öğretmenin, gözaltına alındığı sırada polise yanlış kimlik bilgisi verdiği ve daha önce 17 yaşındaki bir öğrencisi ile ilişkisi ortaya çıktı.

Çalıştığı liseden kovulan öğretmenin yaşları 18 yaşında olan iki kişi ile ilişkiye girdiği için ve polise yanlış bilgi verdiği için üç ayrı suçtan yargılanacağı belirtildi.

EN AZ 6 DEFA BERABER OLDULAR

ABD'de yaşayan 26 yaşındaki evli Tarih öğretmen Rebecca Mason-Cales, 16 yaşındaki öğrencisi ile cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklandı. Öğretmenin aynı zamanda öğrencisine pek çok açık fotoğraf gönderdiği öğrenildi. 26 yaşındaki Rebecca Mason-Cales'ın, 16 yaşındaki öğrencisi ile geçen yılın Eylül ve Kasım ayları arasında en az 6 defa ilişkiye girdiği öğrenildi.

Tarih öğretmeni olan kadın son olarak 12 Şubat günü öğrencisine uygunsuz fotoğraflar gönderdikten sonra Salı günü tutuklandı.

ÇOCUK İSTİSMARIYLA YARGILANACAK

Bir polis sözcüsü: "Hızlı bir soruşturma sonucunda Mason-Cales'in öğrenciyle cinsel ilişkide bulunduğu kanıtlandı" dedi

Geçen yıl Ağustos ayında başlayan ilişki sebebiyle çocuk istismarıyla yargılanacak öğretmenin mahkemesi 7 Mart'ta görülecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263