Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

“Terör örgütlerini savunanlara karşı siber ordu kurun”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 10. Kitap Fuarı’na katılan Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, başta PKK olmak üzere, terör örgütleri  üzerinden Türkiye aleyhinde oynanan oyunlara dikkat çekti. Bu konuda gençlere önemli bir uyarı ve tavsiyede bulunan Paşayeva, “Bizim Türk Ordumuz çok güçlü ama ayrıca bir de siber ordu kurmamız lazım. Terör örgütlerini destekleyen o fular takan milletvekillerine bu terör örgütlerinin ne kadar can aldığını söyleyin” dedi.

GENÇLER İLGİYLE İZLEDİ

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva, Yahya Kaptan Salonu’nda, “Türk Dünyasının Sorunlarının Çözümünde Aydınların Rolü” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Azerbaycan milletvekilinin söyleşisine özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi. Söyleşisinde sosyal medya uygulamalarına değinen Paşayeva, bu aşamada sözü başta PKK olmak üzere terör örgütleri üzerinden Türkiye aleyhinde oynanan oyunlara getirdi.

TERÖRÜ DESTEKLEYEN MİLLETVEKİLLERİN HESAPLARINA ULAŞIN

Gençlere seslenen Paşeyava, "Terör örgütlerinin Türkiye'ye neler yaptıklarını biliyorsunuz. Bu terör örgütlerinin arkasında güçler var. Mesela Belçika'da, Brüksel'de PKK terör örgütüne destek kampları kuruluyor. Almanya Parlamentosu'nda bir partinin üyeleri terör örgütüne destek eşarpları bağlıyor. Her biriniz bunları evinizde eleştiriyorsunuz değil mi? Peki sizin sesinizi duyuyorlar mı? Hepimiz sosyal medyada varız. O evinizde söylenmeye ayırdığınız 15-20 dakikalık zamanı sosyal medya ile değerlendirebilirsiniz. Sosyal medya sitelerinden bir bir terörü destekleyen milletvekillerinin hesaplarına ulaşın ve onlara bir mesaj gönderin. Mesajınızda bu terör örgütünün ne kadar can aldığını söyleyin. Almanca bilmiyor olmanız önemli değil. İnternette yazdığınız Türkçe cümleyi Almancaya çevirebilirsiniz. Belki mükemmel bir çeviri olmaz. Ancak söylemek istediğiniz şeyi söylemenize yetecek bir çeviri elde edebilirsiniz” dedi.

SİBER ORDU KURUN

Türk ordusunun Dünyanın en güçlü ordularından biri olduğunu da dikkat çekerek, “Ancak bizim bu terör örgütlerine karşı ayrıca bir de siber ordu kurmamız lazım. Terör örgütlerini destekleyen o fular takan milletvekillerine bu terör örgütlerinin ne kadar can aldığını söyleyin” dedi.

300 MİLYON TÜRKÜZ, GÜÇLÜYÜZ

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva ilgiyle izlenen söyleşide Türk Dünyasının gücüne de atıfta bulundu. Söyleşiye katılan anne ve babalara seslenen Paşayeva, “Bence bu fuardan ilk iş olarak çocuklarınız için bir Dünya Haritası alın ve bu harita üzerinde bir kalemle çocuklarınıza Türk Dünyasının sınırlarını çizdirin. Ne kadar büyük bir coğrafyada olduğumuzu somut olarak göreceksiniz. Biz, 300 milyon olarak, Avrasyanın en büyük milletiyiz.Bugün Türkiye üzerinde oynan oyunlar çok büyük. Bunların bedeli de ağır olur. Türkiye güçlü olursa Türk Dünyası da güçlü olur. Birlik gücü hepimize gerekir. Böylece büyük oyunları, haksızlık ve adaletsizlikleri bozabiliriz. Geleceğe daha güçlü yarınlar bırakırız” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Ganire Paşayeva

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263