banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

Ülkeden kaçmaya çalışan avukatı aslanlar yedi

Feci şekilde can verdi! Ülkeden kaçmaya çalışan avukatı aslanlar yedi

50 yaşındaki David Baloyi isimli avukat kaçmaya çalışırken aslanlara yem oldu. Feci şekilde can veren Baloyi'nin bedeninden arta kalan tek bölüm başıydı.

Baloyi, yanındaki 2 kişiyle beraber gergedan ve fillerden korunmak için avcılar tarafından sıklıkla kullanılan 4545 Winchester tüfek kullanarak bir bölgeye kadar ilerlemeyi başardı.

Konu ile ilgili açıklama yapan yarbay Moatshe Ngoepe, 'Ölen kişi kaçak avlanma alanı olarak belirlenen parktaki aslanlar tarafından öldürülüp yenildi. Diğer 2 kişi ise saldırdan kurtulmayı başardı ve kaçmaya çalıştıkları memleketleri Mozambik'e geri döndüler.'

Kimliği tespit edilemeyen bir kişinin aslanlar tarafından öldürüldüğünün radyoda duyrulmasının ardından karakola giden Baloyi'nin kayınpederi, damadından arta kalan başını gördükten sonra kimliği belirlenmiş oldu.

Aslanların gündüz tehdit unsuru olmadığını söyleyen yarbay, hava karardığında korkulması gerektiğini söyledi ve sözlerine şunları ekledi: 'Karanlıkta çalılıkta yürürken dışarı çıkarsan vahşi bir oyunun içinde bulabilirsin. Cinayet için kimsenin aslanlara sorumluluk yüklemeyeceği aşikar.'

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263