Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Akşener'den Mardinli aileye 'Güzel' haber

MARDİN (İGFA) - Çocuklarının eğitimden mahrum kalmaması için tablet için çalmadığı kapı kalmadığını belirten Mardinli Güzel ailesini, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sevindirdi. Akşener'den tablet isteyen Necmettin Güzel'in kızı Selma Güzel'e tabletini İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar teslim etti. Mardinli Güzel ailesine verilmek üzere gönderilen tablet ile birlikte Akşener, aileye market alışveriş kartı da hediye etti.

Sevinçten gözyaşlarına boğulan Selma Güzel isimli kız öğrenci Akşener'e teşekkür ederek, dualar etti. Mardin Kızıltepe Körsu Mahallesi'nde ikamet eden 6 çocuk babası Necmettin Güzel, maddi durumdan dolayı çok zor günler geçirdiğini belirterek, "En son umut olarak Sayın Meral Akşener den yardım talebinde bulundum. Sağ olsun sayın Akşener bu talebimi geri çevirmedi. Çocuklarım için tablet gönderdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ben okuyamadım çocuklarımın okuması için elimde gelen tüm çabayı göstermeye gayret ediyorum" dedi.

Bilgisayar tableti teslim alan Selma Güzel ise, Akşener’e e teşekkür ederken, "Bu tablet okuldaki derslerimde bize çok kolaylık sağlayacaktır. Bende söz veriyorum çok çalışacağım. Vatanıma hizmet eden bir Cumhuriyet kadını olacağım” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263