banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Tarihi konak SASKİ

Bursa Milli Eğitim'de değerlendirme toplantısı

BURSA (İGFA) - Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, 17 İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün katılımıyla eğitim-öğretim değerlendirme toplantısı yaptı. Bursa Valiliği YİKOP Hizmet Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri de katıldı.  2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde "Mutlu çocuklar güçlü Türkiye" hedefiyle çalıştıklarını ifade eden İl Millî Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, "Bursa'ya yakışan eğitim hizmetini sunmak öncelikli hedefimizdir. Eğitim ve öğretimin faaliyetleri, içinde bulunduğumuz salgın sürecinde Bilim Kurulunun tavsiye kararları ve Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda hassasiyetle yürütülüyor. Bazı okul ve sınıf seviyelerinde yüz yüze eğitim başladı. Yüz yüze eğitimin başladığı okullarımızda salgın kapsamında her türlü tedbirler alındı. Uzaktan eğitime devam öğrencilerimiz için de öğretmenlerimiz 'eğitim her yerde, öğretmen her evde' sloganıyla fedakârca çalışıyorlar. Çocuklarımızın eğitiminin kesintisiz devam etmesi yönünde göstermiş oldukları gayret için tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 

Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 2017 yılında hayata geçirilen ve Şube Müdürü Ahmet Uzun uhdesindeki Strateji Geliştirme Şubesi AR-GE birimi tarafından yürütülen Elektronik Proje Ağı Sistemi Projesi kapsamında gerçekleştirilen "Öğretmenler Arası 1 Fikir" proje yarışmasında dereceye giren öğretmenlerin ödüllerinin de verildiği toplantıda Bursa'nın eğitim öğretim durumunun genel bir değerlendirilmesi yapıldı. 

Toplantıda ayrıca yüz yüze eğitimin başladığı okullarda yapılan çalışmalar; uzaktan eğitim sürecinin kesintisiz devam etmesi yönünde gerçekleştirilen uygulamalar; öğrenme kayıplarının telafisi ve başarıyı artırmaya yönelik projeler; bu süreçte öğrencilere sağlanan dergi, fasikül, soru bankası vb. kaynaklar; merkezi sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik çalışmalar; öğrenci ve öğretmen motivasyonu; uygulaması devam eden ve bundan sonra uygulanacak projeler gibi konular görüşüldü.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263