banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

ERÜ tanıtım günleri başlıyor

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)Her gün düzenlenecek söyleşi programları ile Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış başta olmak üzere TURKOVAC Aşısı Proje Lideri Prof. Dr. Aykut Özdarendeli, Yapay Zekâ alanında ilk 100’de yer alan Türk Bilim İnsanı Prof. Dr. Derviş Karaboğa, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Üyesi ve 2020 TÜBİTAK Bilim Ödülü sahibi Prof. Dr. Mustafa Soylak ile CERN ve FERMİ Lab. Ekibindeki Türk Bilim İnsanı Dr. Öğretim Üyesi Emrah Tıraş aday öğrenciler ile bir araya gelecekler. 

Tanıtım günleri bu yıl 6-13 Ağustos tarihleri arasında 10.00 – 18.00 saatleri arasında bölgenin önemli kültür merkezlerinden birisi olan Talas Bulvarı SGK binası yanında bulunan Erciyes Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Bu kapsamda ERÜ tarafından kurulan stantlarda üniversitenin akademik ve idari kadrosu tarafından üniversitedeki eğitim-öğretim, araştırma, kampüs olanakları, laboratuvar altyapısı, öğrenci kulüpleri gibi birçok alan hakkında bilgiler verilecek. Servisler ile belirli saat aralıklarında kampüs gezilerinin gerçekleştirileceği etkinlikte ayrıca söyleşi programları da düzenlenecek. 

Tanıtım günleri hakkında bilgiler veren ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, 6 -13 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklere tüm aday öğrencileri ve aileleri davet etti. Göreve geldikleri günden bu yana öğrenci odaklı bir yönetim anlayışında olduklarına dikkat çeken Rektör Çalış, “Türkiye’nin 11 Araştırma Üniversitesi’nden biri ve YÖKAK tarafından 5 yıl süreyle tam akreditasyon olan ülkemizdeki beş üniversiteden de birisi olan Üniversitemiz, gerek sahip olduğu eğitim ve araştırma imkânları, gerekse yaptığı bilimsel faaliyetlerle sürekli yükselen grafiğe sahip yükseköğretim kurumları arasındadır. Başarı çıtası her zaman yükselişte olan, ulusal ve uluslararası bantlarda her zaman ön sıralarda yer alan üniversitemizin tanıtım günleri etkinliğine ve Erciyes Üniversitesi’nin bir üyesi olmaya tüm aday öğrencileri davet ediyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263