Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki tutuklama Novartis Onkoloji Türkiye tarihi çarşılar

Gaziantep’te YKS’de başarıyı yakalayanlar ödüllendirildi

GAZİANTEP (İGFA) - Eğitime verdiği destekle birçok ilke imza atan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde YKS’de Türkiye genelinde ilk bine giren Gazi şehirli öğrencileri ödüllendirdi.

Büyükşehir Konferans Salonu’nda (Onat Kutlar Tiyatro Salonu) düzenlenen “YKS Şampiyonlar Buluşması” programında YKS’de sayısal, sözel, eşit ağırlık ve dil puan türlerinde derece yapan 55 öğrenciye çeşitli hediyeler dağıtıldı. “Gaziantep’i Geliştirme Vakfı” GAGEV tarafından bu sene YKS’de ilk 5 bine giren öğrenciye burs verileceğinin müjdesi vererek öğrencileri tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Sizden sonra gelenler için çok büyük bir örnek, bilgi fidanısınız” diyerek emeklerinin ve başarılarının önemini vurguladı.

YKS Şampiyonlar Buluşması programına Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, derece yapan öğrenciler ve velileri katıldı. Programın sonunda protokol veli ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Bu arada YKS’de ilk 5 bine giren öğrencilere GAGEV tarafından burs müjdesini veren Gaziantep Valisi Davut Gül ise, başarının her gün daha fazla göze çarptığını belirterek, "Bu sene ilk bine giren lise öğrencilerimize ve meslek lisesindeki öğrencilere bin öğrenciye burs vereceğiz GAGEV ile. İmkanlar el verdikçe daha fazlasını vereceğiz. Şehir ne kadar sizlere destek verir ve sahiplenirse kurumsallaşma sürekli devam eder. Para işi çözülecek bir kısım. Başarınız ile şehre heyecan getirdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263