banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Gebze’de ders zili çaldı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bugün tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de ders başı yapan öğrencileri ilçe protokolüyle birlikte yalnız bırakmadı, onların heyecanına ortak oldu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bugün tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de ders başı yapan öğrencileri yalnız bırakmadı, onların heyecanına ortak oldu. 2019-2020 eğitim öğretim yılı ders zili, protokolünde katıldığı Gayrettepe Rotary Kulübü İlkokulunda çaldı. Programa Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik, mahalle muhtarları, okul müdürleri katıldı. Program İstiklal Marşının ardından öğrencilerin hazırladığı şiir, bağlama dinletisi ve tiyatro gösterisiyle başladı.

ÖĞRETMENLERİNİZİ İYİ DİNLEYİN

Protokol konuşmalarıyla devam eden 2019-2020 eğitim öğretim yılı başlangıcı programına katılan öğrenci velileri de çocuklarını bu önemli günde yalnız bırakmayarak, mutluluklarına ve heyecanlarına ortak oldu. Ders yılı başlangıç yılında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz çocuklarla bir süre sohbet etti. Öğrencilere öğretmenlerini can kulağıyla dinlemeleri ve kendilerine sunulan bilgileri en iyi şekilde anlamaları öğrenmeleri öğüdünde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, derslerinde başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263