Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özümüzden Günümüze Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah çelenk

“Gölcük'te Öğrenci Olmak“ projesinin protokolü yapıldı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde "Gölcük’te Öğrenci Olmak" projesinin protokolü imzalandı.

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisindeki imza töreninde konuşan Kaymakam Mustafa Altıntaş, çok önemli bir projenin hayata geçirildiğini belirtti.

Projenin bu yıl da devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Altıntaş, şunları kaydetti:

"Yapılan işler hem çocuğumuzun, hem ailelerinin ve okuldaki başarılarının artmasını sağladı. Çocukların boş zamanı sürekli değerlendiriliyor. Bu proje ile çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz. Bunu yapabildiğimiz sürece çocukları korumuş ve kollamış oluruz. Burada bütün kurumların emeği var. Bu emek belediyemizin imkanları ile taçlandırmış durumda. Bizim eğitimde sürekli başarılı olmamızın nedeni bu projedir. Çocuklarımız, öğrencilerimiz, yaklaşık yüzde 60 ile 70 arasında bu projeden yararlanıyor. Çocukların sosyal kültürel gelişimini sağlar. Hatta güzel sanatlarda, sporda, müzikte ve diğer alanlarda başarılı çocuklar çıkıyor. Onların önleri açılarak özgüvenleri arttıyor. Proje büyük bir bütçe ile oluştu."

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise yaptıkları çalışmalarla verimli sonuçlar elde ettiklerini kaydederek, "Elde ettiğimiz bu çıktılar bizler için, sizler için, ülkemiz için çok önemlidir. Şimdi 134 bin 932 öğrenciden bahsediliyor. İlçemizin nüfusu 161 bin. Geçen yıllarda neredeyse Gölcük'ün nüfusu kadar öğrencilerimizle buluşmuşuz. Bu güzel çalışmanın projeyle başarıyla götürülmesinde tartışılmaz emeğiniz var." ifadesini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu da bu çalışmayı hep birlikte başardıklarını vurgulayarak, "Proje kapsamında bugüne kadar büyük bir çalışmalar yaptık. Kariyer günleri, satranç, üniversite gezileri ve buna benzer birçok çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalarda öğrencilerimizin başarılarını görmüş olduk. Bu projenin bundan sonraki süreçte devamı için çalışmalarımız olacaktır. Öğrencilerimizin başarısı bu tür çalışmalarda çok önemlidir. Burada bu projeye katkı sunan herkese teşekkür ederim." dedi.

Konuşmaların ardından projenin devamı için protokol imzalandı.

Anahtar Kelimeler:
ProjeGölcük

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263