banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Hüseyin Ercan, ERMAŞ Mermer Anadolu Lisesinde resim sergisi

Ula Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi resim öğretmeni Ayşin Ercan ve öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisi Ula Belediyesinin önündeki meydanda açıldı.


Açılışa Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Ula İlçe Milli Eğitim Müdürü Değer Topuz, Ermaş Mermer Yönetim Kurulu başkanı Mustafa Ercan, Ula Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi Müdürü Taner Kaya ve öğretmenleri katıldı.


Ahşap boyama tekniğiyle hazırlanan eserler, karakalem tekniğiyle hazırlanan resimler öğrencilerin hayallerini tuallere yansıttı. Serginin açılışını Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ile beraber yapan Ermaş Mermer Yönetim Kurulu başkanı Mustafa Ercan, “Okulumuzun her yıl sonu düzenlediği resim sergisinin bu yılki açılışını yapmaktan çok mutluyum. Öğrencilerimiz bir yıllık emeklerini sergilediler. Hepsi çok güzel olmuş” dedi.


Resim sergisinin yanında ayrıca kermes de düzenlendi. Düzenlenen kermes kapsamında hazırlanan yemekler ve pastalar ziyaretçilere ve halka ikram edildi.

Bu kermesten elde edilen gelir, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılmak üzere Ula Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğine verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263