Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Osman Aydemir’e, “Öğretmenim bana ses ver” projesi başarı ödülü

Öğretmenim Bana Ses Ver, Projesi kapsamında başarılı olan Gebze Alp Tiryakioğlu müdürü Osman Aydemir ve Sınıf Öğretmeni Şule Kılıçkaya ulusal düzeyde belge almaya hak kazandı.

Kocaeli, Gebze Mehmet Alp TİRYAKİOĞLU İlkokulunda görev yapan öğretmen Şule Kılıçkaya’nın eTwinning projesi olarak geliştirdiği “Öğretmenim Bana Ses Ver – Proje Uygulama Sınıfı”; 1.sınıf öğrencilerinin yaparak yaşayarak öğrenebilecekleri, çok fazla duyu organına hitap eden materyal ve eğitsel donanımın yer aldığı, velilerin de sürecin bir parçası haline getirildiği yenilikçi bir sınıf ortamı sunuyor.

Sınıfta bulunan proje ağacı çocukta 'Doğa Sevgisi' temalı bir düşünce, davranış yaklaşımı oluştururken, Drama ve Müzik Merkezi'ndeki enstrüman ve kuklalar özgüven konusunda çok farklı ve etkili bir davranış dönüşümü yapıyor.. Eğitici Oyunlar ve Üç Boyutlu Çalışmalar Köşesinde bulunan farklı materyal ve zeka oyunları; öğrencilerde öğrenme isteği, bireysel mücadele ve takım oyunları ruhu kazanma konusunda ciddi katkılar sağlıyor..

OKUL MÜDÜR AYDEMİR VE ÖĞRETMEN ŞUE KILIÇKAYA’YA TEŞEKKÜR

Konu ile ilgili olarak beraberinde İlçe Mili Eğitim müdür yardımcısı Şenol Pekgöz ile birlikte Alp Yılmaz Tiryakioğlu okulunu ziyaret eden Gebze İlçe Milli Eğitim müdürü Şener Doğan “Öğretmenim bana ses ver projesiyle ulusal düzeyde belge almaya hak kazanan Alp Tiryakioğu ilkokulu müdürü Osman Aydemir ve Sınıf öğretmenimiz Şule Kılıçkaya’ya teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263