Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

Özel Seymen Koleji Ata'nın huzurunda

Özel Seymen Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü öğretmenleriyle birlikte Anıtkabir’de Ata’nın huzurunda kutladı.

Öğretmenler için oldukça farklı ve özel olan gün, sabah altıda otobüslerin hareketleriyle başladı. Otobüste de güzel anlar yaşayan Seymen öğretmenleri, günün ilk saatlerinden itibaren Ata’nın huzurunda olmanın onurunu duymaya başladılar. Saat İkide başlayacak tören öncesinde Seymen Ailesi, Ankara Kalesi’ni gezdi. Kale gezisinde de mutlu anlar yaşayan Seymenliler, bu gezinin ardından Anıtkabir’e doğru yola çıktılar. Anıtkabir’e girer girmez duygulu anlar yaşayan Seymen Eğitim Günüllüleri, askerlerin nöbet değişiminde gözyaşlarına hakim olamadılar.

DUYGUSAL ANLAR

Duygulu anların hemen ardından Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı’nın tören alanına gelmesiyle kendini eğitime adayanlar, bir yürek haline geldiler.

Kurucu Temsilcisi  Hamiyet Satı, Ata’nın Mozolesine çelenk koyduktan sonra Ata’ya olan konuşma metnini Tüm Seymenlilerin önünde okudu. Çelenk koyarken ve Ata’ya konuşma yaparken duygulu anlar yaşayan Kurucu Temsilcisi bu ziyaretin çok gurur veren kişiyi heyecanlandıran önemli ve çetin bir vazife olduğunu dile getirdi. Kurucu Temsilcilerinin konuşmasıyla duygularına hakim olamayan eğitim gönüllüleri, konuşmanın ardından Anıtkabir”in her bir köşesini gezerek Ata’larıyla özlem giderdiler.

ÖĞRETMENLERE PLAKET

Bu önemli vazifenin devamında öğretmenler günü yemeğinde kurumunuzda onuncu yılını dolduran öğretmenlere plaket verildi. Öncesi 10. yıllarda olduğu gibi birçok öğretmene Seymende 10. yılı yaşamanın gururu olan plaketler verildi. Okul Aile Birliği de bu önemli günün her anındayöneticileri yalnız bırakmadı.. Bu birliktelikle tam bir aile olan Seymenliler, "Eğitimi sadece okul ortamında değil de yaşamın tüm anlarında dolu dolu yaşayan bu aile, her zaman olduğu gibi çevresine öncü ve örnek olmaya devam edecek" denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263