banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası polis

Özel Umut Meslek Eğitim Okulu açıldı

 Ümraniye'de, Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Eğitim Vakfı (ZEREV) tarafından kurulan Özel Umut Meslek Eğitim Okulu 3. Kademe Okulları açıldı.

Dudullu'daki okulun açılış törenine, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ZEREV Vakfı kurucularından Şeref Umut, öğretmenler ve davetliler katıldı.

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, açılışta bu güzel ve güzide okulu engelli çocuklara ve vatandaşlara sunduğu için yöneticileri ve eğitim kadrosunu tebrik etti.

Engelli vatandaşların erişebilirlik konusunda toplumda çok iyi bir konuma geldiklerini ifade eden Dervişoğlu, "Hepimiz buna şahidiz. Okulumuzun ilçemize, ülkemize, milletimize, engelli vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da hükümetin engelliler ve dezavantajlı kesimler için çok sayıda hizmeti hayata geçirdiğini ifade etti.

Belediyelerin de bu konuda önemli çalışmalar yürüttüğünü vurgulayan Can, "Bugün gerçekten bu kadar güzel bir okulun açılışına, eğitim yılına başlamasına şahit olmak bizi fevkalade bahtiyar etti. Allah muvaffak etsin. Allah razı olsun. Allah gayretinizi ziyade etsin." diye konuştu.

Konuşmaların ardından dualarla okulun açılışı gerçekleştirildi.

Açılışı yapılan okulda, 35 derslikte 80 öğrenci eğitim görüyor. Lise müfredatı, dil ve anlatım, bilişim teknolojileri, el sanatları, sanat ve spor bölümleri bulunan okulda eğitim gören öğrenci sayısının ileride arması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
ÜmraniyeOkul Açılışı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263