Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özümüzden Günümüze çelenk Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

Robotik Kodlama eğitimi KO-MEK’te

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları’nda (KO-MEK) son teknoloji imkânlarla hazırlanan KODELİ sınıfları ile de başta üniversite öğrencileri olmak üzere isteyen tüm vatandaşlara eğitim vermeye başladı. Alanında uzman Usta Öğreticiler eşliğinde verilen kodlama ve robotik eğitimlerinde kursiyerler Algoritma ve Akış diyaframlarının temellerini ve Mblock programlama eğitimlerini alıyor.

Hazırlanan programlarla yeteneklerini geliştiren kursiyerler Arduino elektronik kartı ile kodlama ve robotik eğitimlerde tecrübe kazanıyorlar. 46 saatlik eğitim sonunda elektronik ve kodlama becerilerini geliştirecek olan kursiyerler verilen eğitimlerden oldukça memnun Sakarya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bilgisayar Programcılığı öğrencisi olan Ayşenur Güneş, KO-MEK’ten daha öncede eğitim aldığını ifade ederek, “Verilen eğitimler hem iş konusunda hem de okuduğum üniversitede bana yardımcı oluyor” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263