banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

‘’Yurdum öğrencileri Spor Şöleni’’ açılış seremonisi ile başladı

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Yurdum öğrencileri Spor Şöleni” müsabakaları 4 Aralık’ta başlayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği “Yurdum Öğrencileri Spor Şöleni” düzenlenen muhteşem bir açılış seremonisi ile başladı. Atatürk Spor Salonu’ndaki açılış seremonisine Basketbol Şov adeta damgasını vurdu.

AÇILIŞA KATILDILAR

Yurdum Öğrencileri Spor Şöleni’nin açılış seremonisine Başkan Vekili Zekeriya Özak’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Kocaeli Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nedim Aslan, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ASKF Başkanı Murat Aydın, Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

ÖĞRENCİLERDEN MASA TENİSİ GÖSTERİSİ

İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunun ardından açılış seremonisi başladı. Programda ilk olarak KYK öğrencileri tarafından izleyenlere masa tenisi branşında bir gösteri maçı yapıldı.

BASKETBOL ŞOV

Açılış seremonisinde Basketbol Şov gerçekleştirildi. Basketbol şov sporcuları yaptıkları birbirinden güzel hareketlerle izleyenlere unutulmaz bir gösteri sundu.

BÜYÜKŞEHİR HEP YANIMIZDA OLDU

Gösterinin ardından konuşan Kocaeli Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nedim Arslan, Yurdum Öğrencileri Spor Şöleni’nin kendileri için son derece önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz her çalışmamızda bizlerin yanında oldu. Şimdi de Yurdum Öğrencileri Spor Şöleni için yanımızda. Bizlere desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyoruz” dedi.

GENÇLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Vekili Zekeriya Özak ise, Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri hizmetlerle daima gençlerin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi. Özak, KYK ile ortaklaşa düzenledikleri Yurdum Öğrencileri Spor Şöleni’nin gençler arasındaki dostluk ve kardeşliğe katkı sunmasını dileyerek, şölende mücadele verecek tüm takımlara başarılar diledi.

ÖĞRENCİLERİN ESERLERİ

Konuşmaların ardından KYK İl Müdürü Nedim Arslan, öğrencilerin eserlerinden oluşan yağlı boya tablo ve ebru çalışmasını Başkan Vekili Özak’a hediye etti.

4 ARALIK’TA BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi ve KYK ile ortaklaşa düzenlenen Yurdum Öğrencileri Spor Şöleni’nin yurt elemeleri geçtiğimiz hafta tamamlandı. Şölende, yurt elemelerinden başarı ile çıkan 100 takım mücadele verecek. Spor Şöleni, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç branşlarında düzenlenecek. Müsabakalar 4 Aralık Pazartesi günü başlayacak ve 19 Aralık Salı günü sona erecek. Mücadeleler, Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün muhtelif sahalarında yapılacak. Nisan ayının başında bölge finalleri gerçekleştirilecek. Türkiye finalleri ise Nisan – Mayıs aylarında yapılacak. Başarılı olan takımlara, eşofman takımı, tişört ve power bank hediye edilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263