Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Bursa yapı fuarlarını 26 bin 814 kişi ziyaret etti

BURSA (AA) - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. iş birliğiyle düzenlenen Bursa Yapı ve Rising City Gayrimenkul fuarlarını 26 bin 814 kişi ziyaret etti.

BTSO'dan yapılan açıklamaya göre, BTSO, TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş ve İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) organizasyonunda gerçekleştirilen Bursa Yapı ve Rising City Gayrimenkul fuarları 100'e yakın firmanın katılımıyla TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Şenocak, fuarların hem ekonomiye hem de inşaat ve gayrimenkul sektörlerine moral verdiğini söyledi.

İnşaat sektörünün zorlu ve hassas bir dönemden geçtiğini belirten Şenocak, "Bu tarz dönemlerde sektörü canlandıracak en önemli enstrümanlardan biri fuarlar. Sektörümüze hareketlilik kazandırmak ve yabancı yatırımcılara kentimizdeki yatırım potansiyelini anlatmak adına bu yıl Yapı Fuarını 17'nci kez, Rising City Gayrimenkul Fuarını ise 4'üncü kez düzenledik. Devamlılık, fuarların başarısını belirleyen en önemli unsurlar arasında. Bu yıl da başarılı bir organizasyonu geride bıraktık." açıklamasında bulundu.

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü de 100'e yakın firmanın katılımıyla 4 salonda hazırlanan Bursa Yapı Fuarı ile Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarının, 18 ülkeden ve yurt içinden 24 ilden gelen 26 bin 814 kişi tarafından ziyaret edildiğini bildirdi.

Fuarların ağırlıklı olarak müteahhitlik firmaları ve gayrimenkul danışmanlık şirketlerinin katılımıyla hazırlandığını aktaran Ersözlü, "81 proje, 8 bin 735 konut, 510 ofis, 422 ticari alanın yer aldığı Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, nihai tüketicilere hitap eden konut taleplerinin yanı sıra ev, ofis, arsa, dükkan gibi gayrimenkullere yatırım yapmak ve birikimlerini doğru değerlendirmek isteyen kişilere karlı ve her bütçeye hitap edecek fırsatlar sundu. Kapıdan mutfağa, boyadan izolasyon malzemelerine kadar ürün skalasını içinde barındıran Bursa Yapı Fuarı da bölgenin önemli buluşması olarak inşaat sektörün nabzını tuttu. Eş zamanlı gerçekleşen fuarlarımız, konut satışlarına sağladığı katkıyla hem Bursa hem de ülke de sektör ticaretine canlılık getirdi." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263