banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

CHP'li Öztrak: "Dert çözecek kimse kalmadı"

Veysel KILIÇ (NEVŞEHİR)

CHP’nin ekonomi kurmayları Nevşehir’de bir araya geldi. Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası toplantı salonunda yapılan programa, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, İş insanları, STK temsilcileri, esnaflar, çiftçiler ve 9 İl’in Milletvekilleri katılım gösterdi.

Ekonomik sıkıntılar, pandemi döneminde yaşanan gelişmelerin görüşüldüğü programda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Nevşehir’de olmaktan ve Nevşehir’in iş insanlarına hitap etmekten mutluluk duyduğumuz belirtmek isterim. Biliyorsunuz ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. 2020 yılında başlayan pandeminin ciddi sıkıntılar yarattığını biliyoruz. Ancak 2018 yılından bu yana Türkiye sürekli patinaj yapıyor. Ekonomide, kamu yönetiminde çok büyük sıkıntılar var. Milletimiz büyük bir burhanla karşı karşıyadır" dedi.

“DERT ÇÖZECEK KİMSE KALMADI”

Dert anlatacak ve çözecek kişiler kalmadığını vurgulayan Öztrak, “Önceden daire müdürüne dert anlatınca çözerdi. Şimdi Bakanın dahi sözü geçmiyor. Cumhurbaşkanlığı denilen ucube düzen her şeyi alt üst etti.  Ülkemizde Cumhurbaşkanı tüm toplumu kucaklayan bir sistemdir. Ancak ne yazık ki bu bir açık haline geldi ve herkesi kucaklanmamaya başlanıldı. Yargıda dahi yetkisizlik ortaya çıktı" dedi. Çiftçi sorunlarına da değinen Öztrak, şimdiki rakamlarla ne çiftçilik, nede hayvancılık yapılabildiğini söyledi.

Konuşmaların ardından soru cevap kısmına geçilirken, Nevşehirli iş insanları CHP heyetine sorularını iletti. Oldukça verimli geçen toplantı sonrasında heyet, daha sonra Ürgüp’te bulunan bir Dinler Otel’de turizmciler ile buluştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263