banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu polis Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

"COVID-19 tedarik zinciri ve lojistiği öğretti"

BURSA (İGFA) - Uluslararası tedarik zinciri devi Brambles Grubu’nun bir parçası olarak Avustralya’da kurulan CHEP, COVID-19 pandemesiyle önemi daha da artan tedavi zinciri yönetimine dikkati çekti. CHEP Avrupa Başkanı David Cuenca, küresel tedarik zincirlerinin, en kötü koşullar altında bile hizmet konusunda olağanüstü bir süreç sergilediğini söyledi.  “Nakliyeciler, üreticiler, taşıma ekipmanı tedarikçileri ve ürünlerin raflara getirilmesinde rol oynayan herkes bu süreçte tedarik zinciri ve lojistiğin elzem olduğunu öğrendi” diyen Avrupa Başkanı Cuenca, COVID-19 pandemisinin tedarik zincirine olan etkilerini değerlendirerek, pandeminin tahmin edilemezliği ile pandemiye karşı alınan küresel müdahalelerle işletmelerin esneklik konusunda konuşmakla kalmayıp harekete geçmesi gerektiğini vurguladı. 

"TEDARİK İŞBİRLİĞİYLE MÜMKÜN"

CHEP’te daima, tedarik zinciri yönetiminin geleceğinin daha fazla iş birliğiyle mümkün olacağına inandıklarını söyleyen Cuenca, COVID-19’un bu düşünceyi gerçek bir hayat senaryosuyla kanıtladığını belirtti. Cuenca, ortak sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşılmasında daha iyi bir gezegen oluşturulmasına olanak tanıyan sistemin yine bu işbirliği olduğunu söyledi.  

Öte yandan pandemi sürecinin tüketicilerin satın alma alışkanlıklarını da değiştirdiğini söyleyen Cuenca, sokağa çıkma kısıtlamaları ve mağazaların kapalı olması insanları e-ticarete yönelttiğini, tüketicilerin dijital merkezli alışveriş alışkanlığının 2021 ve sonrasında da devam edeceğine emin olduklarını kaydetti.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263