Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

CW Enerji Türkiye’nin her yerinde
ANTALYA (İGFA) - Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, Gaziantep’te faaliyet gösteren ve sektöründe kaliteli çalışmalara imza atan Maxplast Plastik ile yaptığı iş birliği çerçevesinde firmanın çatı üzeri güneş enerji santrali projesini tamamladı.

Proje kapsamında, firmanın çatısına 2195,41 kWp gücünde güneş elektrik santrali kuruldu ve 395 Wp gücünde 5558 adet panel kullanıldı. Güneş enerji santrali ile firma, elektrik ihtiyacının önemli bir miktarını güneş panelleri ile karşılayacak ve çevreye sağladığı faydaların yanı sıra ülke ekonomisine de katkıda bulunacak.

Güneş enerji sistemlerinin öncü firması CW Enerji’nin Genel Müdürü Volkan Yılmaz, güneş enerji sistemlerinde inovatif çalışmalar yaptıklarını söyledi. Yılmaz, hayata geçirdikleri projelerle sektörün gelişimine katkıda bulunduklarını ifade ederek, “Güneş enerjisi pazarında fark yaratan ürünlerle ön plana çıkıyoruz ve farkımızı ortaya koyuyoruz. Sürekli kendini geliştiren bir firma olarak, yenilikçi ve kaliteli ürünler tasarlamaya devam ediyoruz. Müşteri beklentilerine en etkin ve hızlı şekilde yanıt verebilmek için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Bu doğrultuda, fabrikaların çatılarına GES kurmayı sürdürüyoruz” dedi.

Kaliteden ödün vermeyen ve müşteri memnuniyetini birinci derecede misyon edinmiş bir anlayışla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Yılmaz, şöyle devam etti: “Gelecek nesillere daha sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre bırakma hedefindeyiz ve ‘Güneşin olduğu her yerdeyiz’ sloganımızla bu hedef doğrultusunda çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. İleri teknoloji ile donattığımız fabrikamızda, alanında deneyimli kadromuzla sektörümüzde fark yaratacak çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263