banner280
Öne Çıkanlar CHP Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Tarihi konak Necmettin Kuyucu SASKİ

CW Enerji üretime katkı sağlıyor

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, çatılara kurduğu güneş enerji panelleri ile hem firmaların kendi enerjisini üretmesine katkı sağlıyor hem de çevreye verdiği hassasiyeti gözler önüne seriyor.ANTALYA (İGFA) - Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, anahtar teslim projeleri ile müşteri portföyünü genişletmeyi sürdürüyor.

Türkiye'nin dört bir yanını güneş enerji santralleriyle donatan firma, Aserler Tekstil ile de iş birliği yaptı ve firmanın çatısına 409 kWp gücünde güneş enerji santrali kurulumunu tamamladı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz, güneşten gelen ışınların herhangi bir zararlı gaz salınımı gerçekleştirmediği için sağlıklı şekilde ve güvenli enerji potansiyeli oluşturduğunu söyledi.

Güneş enerjisinin, özellikle doğaya zarar vermeyen ve yenilenebilir enerji kaynağı olması ile her açıdan geleceğe ışık tutan önemli bir kaynak olduğunu ifade eden Yılmaz, “Güneş enerjisinin kullanım alanları çok fazladır ve her geçen gün artmaktadır. Güneş enerjisi ekonomik olması, dış kaynaklara bağımlı olmaması, çevresel açıdan temiz olması, elektriğe gelen zamlardan etkilenmemesi ve en önemlisi tükenmeyen bir kaynak olması gibi nedenlerle oldukça avantajlıdır” dedi.

Güneş enerjisinin, fosil yakıt piyasalarındaki fiyat dalgalanmalarından uzak bir şekilde enerji sağlayabildiğine dikkat çeken Yılmaz, sanayicilerin de avantajları nedeniyle güneş enerjisine ilgisinin gün geçtikçe arttığını kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263