Öne Çıkanlar Kutsal Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu kur şantaj

Erciyes’e sihirli dokunuş

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)Dünyanın yükselişte olan kayak merkezlerinden birisi olan Erciyes sonunda benzeri Alplerde olan bir kayak oteline kavuşuyor. Son yıllarda gelişmeye başlayan dış turizm ile dünya sıralamasında yükselme trendinde olan Erciyes Kayak Merkezine yapılan ve Aralık 2021’de hizmete girecek olan Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes kalite tutkunu kayak severler arasında heyecan yarattı. 60 odalı bir otel ve bunun yanında günde bin 500 kişiye hizmet verebilecek, kayakçıların kayaklarıyla kolayca ulaşabileceği restaurantı ve nefes kesen bir manzaraya sahip özel locaları ile turizm dünyasının yeni yıldızı olacak olan otel şimdiden yerli, yabancı kayakçıların ilgisini çekmeye başladı. 

Konsept olarak üst düzeyde kaliteli bir kayak tatili sunmayı hedefleyen Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes gerek odalarının kalitesi ve konforu, gerekse yiyecek içecek alanlarının yüksek standardı ile Erciyes’e özlenen dünya kalitesini Erciyes’e getirecek. Otel bünyesinde bulunacak kayak kiralama mağazası ile kayakçılar istedikleri her türlü kayak malzemesini kiralayabilecek veya isterlerse spor mağazasından satın alabilecek. Gerek satış, gerekse kiralama için dünyanın sadece en iyi markalarını sunacak olan satış alanlarının yanında kayaktan sonra Apré Ski etkinlikleri ile de otel Erciyes’te bir ilk olacak. İster keyif için kayak yapın isterse profesyonel sporcu olun ihtiyaç duyacağınız her şey otelde size sunuluyor. Erciyes’teki en büyük spa alanına sahip olacak tesis hem açık, hem de kapalı havuz sunmasıyla da Erciyes’te bir ilk olacak. Hemen Develi Kapı teleferiklerinin yanı başına inşa edilen otelden çıkar çıkmaz teleferiklere ve tüm pistlere kolay ulaşım sağlanıyor.

Büyük bir otopark alanına sahip olan Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes kendi aracıyla seyahat eden kayakçılara kolayca otele ulaşma imkanı da sağlayacak. Her yönüyle kayakçıların ihtiyacı olan konfor dikkate alınarak inşa edilen Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes Aralık 2021’de kapılarını açarak yeni kayak sezonunda kayakçıların özlemle beklediği kayak tatilini sunacak ve pandemi yüzünden geçen sezon kayak yapamayan kayakçılar bu sene Erciyes’te Radisson Blu kalitesiyle bu özlemlerini doya doya giderebilecekler. 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263