Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

Gazetecilerden Şekeroğlu Baharat'a ziyaret

KİLİS (İGFA) - Kilis’in ulusal markası Şekeroğlu tesislerinde incelemelerde bulunan gazeteciler baharat, kahve, salep, çiğ köfte setleri, nar ekşisi, kahvaltılık zahter ve birçok baharatın üretim aşamaları yerinde inceleme fırsatı buldular.

Şekeroğlu Baharat Yönetim Kurulu Başkanı Necmetttin Şekeroğlu, gazetecilere üretim ve idari alanları gezdirerek ürünlerin aşamalarını ve üretimini anlattı.

Tüm illerde ve yurt dışında marketlerde Şekeroğlu Baharat ürünlerinin yer aldığını kaydeden Necmettin Şekeroğlu, Gaziantep’in İbrahimli semtinde de çok yakında bir satış noktasını açmaya hazırlandıklarını söyledi. Markayı ulusal ve uluslararası alanlarda pazarlamanın Kilis’e değer katması açısından kendilerine büyük mutluluk verdiğini ifade eden Şekeroğlu, "Örneğin Gaziantep’te birçok marka var ve Gaziantep’i temsil ediyor. Keşke Kilis’te de birçok firma daha olsa bu şekilde Kilis’imizi her yerde temsil etse. Bir ürünü satmaktan ziyade markalaştırarak satmak çok daha önemli" diye konuştu.

RUBY TÜRK KAHVESİNİ ÜRETTİK

"Ruby" markasıyla üretimine başladıkları Çikolotalı Türk Kahvesi'nin, kahvenin sert içimini daha hafif hale getirdiğini belirten Necmettin Şekeroğlu, kahveye yeni bir farklılık getirdiklerini söyledi. Şekeroğlu, "Kız isteme merasimlerinde, bayramlarda, özel toplantılar ve günün her anında tüketebileceğiniz Türk kahvesi ailesine katılan Şekeroğlu Ruby Çikolatalı Türk Kahvesi, günün en lezzetli içeceği olacak" dedi. Daha sonra Ruby kahveyi tadan gazeteciler tadını beğendiklerini belirttiler.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263