banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

İZMEK kursiyelerinin el emekleri için e-ticaret desteği

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın (İZMEK) usta öğreticilerine bilgilendirme yapıldı. Toplantıya İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü ve Halk Eğitim Müdür Yardımcıları Ferhat Yüksel ve İbrahim Kaygusuz katıldı.

56 usta öğreticinin katıldığı toplantıda bilgi veren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, İZMEK kurslarının kursiyerlerin sosyal gelişimlerine ve meslek sahibi olmalarına yardımcı olduğunu belirterek kursiyerler tarafından faydalanılabilecek e-ticaret sitesi olan İzmit Çarşısı’nın da tanıtımını gerçekleştirdi. Toplantının devamında kursiyerlerin, yapmış olduğu el emeği ürünleri e-ticaret üzerinden satışını nasıl gerçekleştirebilecekleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

KADIN GİRİŞİMCİLİK MERKEZİ HAZIRLIĞI

İZMEK kursları ve e-ticaret sitesi olan İzmit Çarşısı ile ilgili yapılan bilgilendirmenin ardından yakın zamanda hayata geçmesi planlanan Kadın Girişimcilik Merkezi ile ilgili de çalışmalara yer verildi. Kadın Girişimcilik Merkezi’nin hayata geçmesiyle çeşitli branşlarda atölye çalışmalarının olacağını belirten Sinem Gülenç, kadınlara yönelik sosyal ve ekonomik desteğin yanı sıra çocukların faydalanabileceği etüt merkezi, spor salonu ve kütüphanenin de faaliyete geçeceğinin bilgisini verdi. Gülenç ayrıca, kursların genellikle mahalle konaklarında verildiğini ve bu kurs alanlarının iyileştirilmesi ile ilgili çalışmalarında devam edeceğini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263