banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

MUCAS Gıda’dan İlk Zeytin İhracatı Pakistan’a

PAJKİSTAN’A 15 KONTEYNER ZEYTİN

Türkiye’nin geleceğinin Organik tarımda olacağını söyleyen MUCAS firması sahibi Mustafa Sarıkavak “Beslenme, insanoğlunun en temel ihtiyaçlarından biri olup sağlıklı bir yaşam sürecinin de en temel kriterlerinden biridir. Sağlıklı bir yaşam süreci için de sağlıklı beslenme başta gelir ve sağlıklı beslenmenin en önemli esaslarından biri tarladan-sofraya ideolojisi ile ‘’gıda güvenliği’’dir.Bu anlayış ile yola çıkarak tamamen Organik ürün üretimi ve satışı üzerine yoğunlaşan Firmamız içerisinde bulunduğumuz Nisan ayında yaptığı 45 konteyner Zeytinin İlk partisi olan bir konteyneri yükleyip Pakistan’a gönderdik” dedi.

MACARİSTAN’A ORGANİK SARIMSAK

Pakistan’a 45 ton zeytin ihraç ettikten sonra kısa bir zaman içerisinde Macaristan’a Organik sarımsak göndereceklerini söyleyen Mustafa Sarıkavak” Muğla sınırları içerisinde MUCAS tesislerinde üretimi yapacağımız tamamı organik ürünlerden birisi olan sarımsakları da kısa bir süre önce Macaristan’a ihraç edip Macarların organik Muğla sarımsağı ile tanışmalarına imkan tanıyacağız, bir taraftan konusunda kendisini yetiştirmiş teknoloji sürekli takip eden kadrolarımız ile tüm dünyaya organik gıda ürünleri ulaştırırken bir taraftan da ülkemize lazım olan dövizi kazandırmanın gururunu yaşayacağız”diye konuştu.

SARIMSAK YAĞININ BİLİNEN FAYDALARI

– Antibakteriyel, antifungal ve antiviral özellikleri nedeniyle vücudu bakteri, mantar ya da virüs nedeniyle oluşabilecek hastalıklara karşı korur.

– Ciltte sivilce ve akne oluşumunu önler.

– Kanser ile savaşır.

– Ayaklarda ve vücudun diğer bölgelerinde oluşan mantarları iyileştirir.

– Yüksek kolesterolü düşürür.

– Bağışıklık sistemini güçlendirir.

– Yüksek tansiyonu dengeler.

– Kalp ve damar hastalıklarına yakalanma riskini düşürür.

– Beyin sağlığını geliştirir.

– Diş ve diş etlerinde gelişen ağrıları giderir.

– Hazımsızlık sorununa iyi gelir.

– Kabızlığı giderir.

– Kepeği önler.

– Kadınlarda kemik sağlığını geliştirir.

– Saçlarda kuruma ve kaşıntı gibi sorunların önüne geçer.

– Saç dökülmesini önler.

– Kulak enfeksiyonu hafifletir, ağrıları giderir.

– Sarımsak yağı tip-2 diyabeti kontrol altına alır.

MUCASBİO HAKKINDA

Toplumun sağlıklı beslenme gereksinimlerini yeterli nicelik ve nitelikte, ekonomik, ekolojik ve sosyal açıdan sürdürülebilir yollarla karşılayabilen, biyolojik çeşitliliğini koruyan ve toplumsal yarara dönüştürebilen, ekonomik, ekolojik ve sosyal açıdan sürdürülebilir, verimliliği artan tarım ve tarımsal sanayinin de katkısıyla, uluslararası alanda rekabet edebilen gelişmiş bir Şirket olmaktır.

Misyonumuz

Türk çiftçisine ‘’örnek olalım’’ ilkesinden hareketle tarım sektörüne yönelik hedeflerini gerçekleştirmede insan sağlığından ödün vermeden üretmek ve ürettirmek misyonumuzdur.

http://www.mucasbio.com/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263