Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki tutuklama Novartis Onkoloji Türkiye hünkar köşkü

Uzaktan çalışma 2022’de kalıcı olarak  yükselebilir

İSTANBUL (İGFA) - Deloitte Türkiye’nin geçtiğimiz dönemde yayınladığı raporunda ‘Pandemi sonrasında evden çalışma şirketinizde daha fazla uygulanmalı mı?” sorusuna evet cevabı verenlerin oranının yüzde 72.9 olduğu görüldü.Sanal gerçeklik teknolojileriyle iş dallarına uygun eğitim modülleri, iş güvenliği simülasyonları ve oyunlaştırma içerikleri sunan Modern Innova tarafından geliştirilen Backyard Workhub, iş hayatının geleneksel çalışma biçimlerinin dışında bir çözüm geliştiriyor.

Uzaktan çalışma ile ofisten çalışmayı bambaşka 2 model olarak gören geleneksel bakış açısı yerine fiziksel mekan sınırlamalarından tamamen bağımsız bir çalışma biçimi yaratan Backyard Workhub, şirketlere teknolojinin etkisi ile birlikte işin doğasını değiştirme ve geliştirme konusunda çözümler sunuyor.

Pandemi, hayatın her alanında köklü değişikliklere yol açtı. Bu değişimden en çok etkilenen alanların başında ise çalışma modelleri geliyor. Strategy Analytics tarafından gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre dünya çapında uzaktan çalışan iş gücünün 2022’de kalıcı olarak %42.5’lara yükselmesi beklenmekte.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263