Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi çelenk Özümüzden Günümüze Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

Arslanbey Kardelen Villaları’nda Yeni Dönem

Kartepe’nin en mutena yerlerinden biri olan Karatepe Bölgesi’nde 2010 yılında inşaatı yarım kalan 122 villanın bulunduğu Kardelen Villaları Sitesi’nde Site yönetimi kurulmasıyla birlikte ‘yeni dönem’ başladı.

Kartepe Arslanbey Kardelen Villaları 7 yıllık bir aradan sonra yeniden faaliyete geçiyor. 122 villanın bulunduğu ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Taç Yaprak Evleri’nin hemen bitişiğindeki villa sitesinde 10 Aralık 2017 Pazar günü yapılan Genel Kurul ile birlikte ‘Site Yönetimi’ resmen oluşturuldu.

Yeni site yönetiminin ilk olarak resmi işlemleri tamamlaması ve ardından eksik binaların inşasını temin ederek, çevre düzenlemesi çalışmalarına girmesi bekleniyor. Site Yönetimi Başkanı seçilen Ramazan Öztürk, “Allah’ın izniyle 2018 yılında çok farklı bir yönetim anlayışıyla Kartepe’nin örnek bir sitesini hayata geçireceğiz” dedi.

Çoğunluğu tapu sahiplerinde olan ve bir kısmı da bankalardan satışta olan villaların, en kısa sürede tamamlanarak; 2018 yılı içerisinde tam anlamıyla hizmete girmesi bekleniyor. Yeniden müteahhitlik hizmetlerinin başladığı sitede Yüzme Havuzu, Çocuk Parkı ve Diğer Sosyal Donatı alanları da dikkat çekiyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263