banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

CADDE ALYANS Projesi göz kamaştırıyor

Alyans İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 17 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan Cadde Alyans projesinde sona gelindi.

Alyans İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 17 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan Cadde Alyans projesinde sona gelindi. Vehbi Ergün tarafından hayata geçirilen CADDE ALYANS projesinde ev sahipleri Ağustos ayında evlerine ve yeni yaşam alanına taşınmaya hazırlanıyor. Muhteşem projesi, Harika işçiliği,Güzel lokasyonu,Açık-Kapalı yüzme havuzları - Alışveriş merkezleri ile Faaliyete geçecek METRO durağının hemen yanıbaşında bulunan CADDE ALYANS Projesi itiraf etmek gerekirki standartların üzerinde bir yapılaşma.

CADDE ALYANS  ağustosta hayat buluyor

 ÖZEL HABER-   YÜKSEL ERCAN MEDYA GRUPolarak Çayırovalı  İşadamı Vehbi Ergün tarafından hayata geçirilen CADDE ALYANS projesini ziyaret ettik.
Muhteşem projesi, Harika işçiliği,Güzel lokasyonu,Açık-Kapalı yüzme havuzları - Alışveriş merkezleri ile Faaliyete geçecek olan ve Darıca-Gebze Metro Projesi'nin  Mutlukent METRO durağının hemen yanıbaşında bulunan CADDE ALYANS Projesi standartların üzerinde bir yapılaşma dönemini geride bıraktı.

CADDE ALYANS Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Ergün ve proje yöneticileri, maket üzerinde ayrıntılı bilgi verdi.

AĞUSTOS AYINDA CADDE ALYANS HAYAT BULACAK.

Gazete ekibimizi ekkibini bizzat karşılayan ve güzel misafirperverlik örneği gösteren CADDE ALYANS Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Ergün, maket üzerinde ayrıntılı bilgi vererek, projede ev sahibi olan CADDE ALYANS sakinlerinin bu yılın ağustos ayı itibariyle konutlarına taşınma heyecanı ve mutluluğu içerisinde bulunduklarını açıkladı.

Ergün, "İftiharla belirtmek gerekir ki, ülke ekonomisini en durgun döneminin yaşandığı şu günlerde, projemizde hiç bir şekilde bir aksama olmadan tamamlamanın büyük gururu içerisindeyiz." dedi.

Cadde Alyans Başkanı Vehbi Ergün, Yüksel Ercan ile proje üzerinde sohbet etti.

Cadde Alyans Projesi

Alyans İnşaat tarafından inşa edilen Cadde Alyans projesi 17 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 6 ve 7 katlı 5 bloktan oluşan projede 366 konut yer alıyor. Projede 100 ila 156 metrekarelik 2+1’ler, 156 ila 187 metrekarelik 3+1’ler, 223 ila 304 metrekarelik 4+1 ve 5+1 dubleksler bulunuyor.

GEBZE METRO DURAĞINA İKİ DAKİKA MESAFEDE

Gebze-Çayırova sınırında Mutlukent bölgesinde  inşa edilen Cadde Alyans, Osmangazi Köprüsü, Körfez ulaşım hattı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsüne ve Gebze-Darıca Metro Projesinin Mutlukent durağının tam karşısında olan projeye kolay  bir ulaşım sağlanıyor. 

Cadde Alyans Sosyal Donatıları göz kamaştırıyor.

Projenin sosyal donatıları arasında;

Açık yüzme havuzu
Çocuk yüzme havuzu
Çocuk oyun alanları
Sauna
Fitness merkezi
Market
Güvenlik
Kameralı güvenlik
Yürüyüş parkuru yer alıyor.

 Haber: YILMAZ IŞIK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263