banner281
Öne Çıkanlar eğitim desteği Yüksek Lisans Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi Kasımpaşa Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu

Çorlu Spor Kompleksi inşaatı devam ediyor

 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Çorlu Spor Kompleksinin yapımına devam ediliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 20 bin 419 metrekare alana yapılan kompleksin 30 milyon liralık bir yatırım olduğu belirtildi.

Çorlu'ya yatırımların devam edeceğini ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'ı daha güzel bir kent haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.

Spor kompleksinin bölgesel olarak da çok büyük bir fayda sağlayacağını aktaran Albayrak, şunları kaydetti:

"Gerçekleştirdiğimiz yatırımlar göz önünde bulundurulduğunda Çorlu ilçemize verdiğimiz önemi yaptığımız yatırımlarla bir kez daha ortaya koymuş bulunuyoruz. Çorlu ilçemiz her şeyin en iyisine layıktır. Çorlu ilçemiz hak ettiği yatırımları alıyor ve almaya da devam edecek. Bilindiği gibi Çorlu'da gerek bireysel sporlarda ve gerekse takım sporlarında muazzam bir potansiyel var. İnşa etmekte olduğumuz tesis hizmete girdikten sonra takımlarımız antrenman ve maçlarını çok daha iyi şartlarda yapacak. Bu tesis aynı zamanda bölgesel, ulusal ve hatta uluslararası çapta turnuvalara ev sahipliği yapacak. Bu yatırımın hayırlı olmasını diliyorum."
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263