banner280

Hiçbir teknoloji sistemi yoktur ki eleştiriden muaf olsun. Eksiklikleri gösterilmeden ve uyarılmadan gelişiminden söz etmek çok zordur.
Hiçbir teknolojik gelişme, kusursuz da değildir. Bilim, teknoloji alanlardaki pek çok gelişmeler eleştiri kültürü sayesinde daha mükemmeli elde etti. 
Hayatımızın her alanında bilsek de bilmesek de mutlaka eleştiri yaparız.
Görüşlerimizi bildirir, olumlu ve olumsuz yanlarını söyleriz. Eleştirmek bir yaşam biçimidir, sanattır. Bilimsel bir çerçeve de mantıklı yapıldığı zaman faydalıdır. Diğer türlü eleştiriler, suçlama, hakaret, siyasi, kafadan rafadan olur, sonra da hedef şaşar, hatta eleştiriyi yapmaya çalışan kişi neyi savunuyor kişi ne amaçlıyor sorularıyla anlaşılmaz bir hale gelir, yıkıcı olmaya başlar.
Sadece kötüleme veya yergi mahiyetinde, tamamen siyasi biçimde eleştiri getirenleri zaten toplum da ciddiye almaz. Onların gövde gösterisi yaptığını bilir. Bu tür insanlardan uzak durmak herhalde yapılacak işlerin en iyisidir.

Güç için belli bir devir bandı olmadığından anlık olarak tüm çekiş kuvveti anında tekerleklere aktarılabilen, bu sebeple son derece seri ve sessiz olarak kullanılan, kullanırken çevreye hiç atık gaz salımı gerçekleşmeyen, bu sayede de neredeyse yüzde 100 çevreci olan otonom ve elektrikli araçlar. İhtiyaç duyduğunuz elektriği, Eğer güneş ya da rüzgar gibi enerji kaynaklarından şarj ediyorsanız; o zaman çevrecilik oranınız maksimum seviyede gerçekleşiyor.
Bu otomobile neden sahip olmalısınız? 
bir benzin istasyonunu ziyaret etmenizi gereksiz kılacak, daha hızlı, daha ferah ve daha sessiz, oluşuyla çevre gürültüsü yapmamanızı sağlayacak. Hele de Elektrik ihtiyacını yenilenebilir kaynaklardan elde ederseniz, girin oynayın çıkın oynayın. Bunun yanında devlet ve şirketler bu araçlardan otomobil vergisi almaz veya düşük vergili veya alımlara yönelik çok geniş çaplı teşvikler verirse ki şuan dünya çapında hükümetler tarafından destekleniyor.
Bu kolaylıklar ile birçok kişi için cazip bir finansal çözüm ve çevreye yarar getirir. Şimdi biz bu bilgileri biliyoruz dediğinizi duyar gibiyiz evet artık bilginin sınırsız elde edildiği çağdayız.
CEO Gürcan Karakaş’ın konuşması ilginçti. Bir dijital evren, nesnelerin internet ortamı, otomobili bir cep telefonuna benzetmesi, yapay zeka, akıllı yollar, akıllı kentlerden söz etmesi, sahneye çıkanın araç değil birkaç yıl sonra banttan çıkacak aracın, gördüğümüz araçtan çok farklı olacağını söylemesi ve hazırlandığımız geleceğin hikayesi çok önemliydi.

Akıl ve bilimi barındıran her adıma ve Ülkemizin yerli otomobil girişimi ile gurur duyuyoruz.

Emegi gecen herkese Ülkem adına teşekkür ederim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263