Öne Çıkanlar Tekirdağ Balıkesir Bilecik Sakarya operasyon

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

BALIKESİR (AA) - AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, "15 Temmuz Milli İrade Kürsüsü" programı gerçekleştirildi.

Ali Hikmet Paşa Meydanı'ndaki programda, vatandaşlar 15 Temmuz ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Programa katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, milletin 15 Temmuz'da büyük bir imtihanı kazandığını söyledi.

Halkın Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığını belirten Kafaoğlu, "15 Temmuz'da yaşanan sıradan bir darbe değildi. Bu milletin içinde bir ukde vardı. 'Recep Tayyip Erdoğan'ı size yedirtmeyeceğiz' dediler ve gerçekten bu millet sözünün eri olduğunu gösterdi. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla bütün millet sokaklara çıktı. Yedisinden yetmişine herkes oradaydı. Bu imtihanı millet kazandı." diye konuştu.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan da 15 Temmuz'un tarihin en karanlık hadiselerinden biri olduğunu ifade etti.

Darbe girişiminin milletin verdiği destansı mücadeleyle parlak bir zafere dönüştüğüne dikkati çeken Demiraslan, "Aziz milletimiz tıpkı Çanakkale'de olduğu gibi tüm fertleriyle tek yürek olmuştur. Tankın, topun önünde sadece imanıyla dikilerek demokrasisine sahip çıkmıştır." dedi.

Program kapsamında vatandaşlar, günü boyu 15 Temmuz hain darbe girişimi hakkında düşüncelerini ve duygularını Milli İrade Kürsüsü'nde dile getirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263