banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Tarihi konak SASKİ

19 Eylül Gaziler Günü

Lüleburgaz'da 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı.

Yeni Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na, kaymakamlık, belediye başkanlığı, garnizon komutanlığı ve şehit aileleri adına çelenkler bırakıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın da okunduğu törende, Lüleburgaz Şehit ve Gazi Aileleri Derneği 2. Başkanı Süleyman Sevinç, günün gazilerin onurlandırıldığı şeref günü olduğunu söyledi.

Vatan savunmasında şehit ve gazi olmak kadar güzel bir kavram olamayacağını aktaran Sevinç, şehitlerin nurlanmış, gazilerin de onurlandırılmış askerler olduğunu dile getirdi.

Tören şiirlerin okunması ile son buldu.

Törene, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Belediye Başkanı Murat Gerenli, 65. Mekanize Piyade Tugayı Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Gökalp Özyazıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sami Saçkan, Lüleburgaz Şehit ve Gazi Aileleri Derneği 2. Başkanı Süleyman Sevinç, gaziler, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263