banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Tarihi konak SASKİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Gönen ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 66 birinci sınıf öğrencisine bisiklet dağıtıldı.

İlçe Kaymakamlığı, belediye, Gönen Fenerbahçeliler Derneği ile Gönen Galatasaraylılar Derneği tarafından tedarik edilen bisikletler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen başarılı öğrencilere Dönence Park Meydanı'nda düzenlenen törenle teslim edildi.

Gönen Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, başarılı öğrencileri ödüllendirmek gerektiğini belirterek, "Çünkü marifet iltifata tabidir. Bu açıdan her birinize bisiklet hediye etmek istedik. Bisikletlerin temini konusunda bizleri yalnız bırakmayan kurum ve STK temsilcilerimize 23 Nisan Ulusal Çocuk Bayramı'nda bu güzel çocuklarımızın mutluluklarına ortak oldukları için çok teşekkür ediyorum." dedi.

Törene, Gönen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılman, Gönen Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Taner Şenoğlu, Gönen Galatasaraylılar Derneği Başkanı Hüseyin Tanrıöver, öğrenciler ve veliler katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263