banner281
Öne Çıkanlar Tekirdağ Balıkesir Bilecik Sakarya operasyon

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

BİLECİK (AA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bilecik'in Gölpazarı, Pazaryeri ve Osmaneli ilçelerinde düzenlenen etkinliklere kutlandı.

Gölpazarı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başlayan kutlamalar, belediye etkinlik alanında devam etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Akagündüz'ün anıta çelenk bırakmasının ardından tören, şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi, şiir, masa tenisi, voleybol ve futbol takımlarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

- Osmaneli

Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci'nin çelenk bırakmasıyla başlayan törenler, Atatürk Ortaokulu bahçesinde sürdü.

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan ilkokul öğrencisi Ceren Aydıner, "Bugün burada 99. yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bütün dünya çocuklarına kutlu olsun. Bugünü çocuklarımıza armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz." dedi.

Şiirlerin okunduğu, Karadeniz halk oyunlarının oynandığı gösterisinin ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Törenlere, İlçe Kaymakam Vekili ve Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Belediye Başkanı Münür Şahin, Emniyet Müdür Vekili Dr. Ali Özgan, Jandarma Komutanı Teğmen Eyüp Uzun ve vatandaşlar katıldı.

- Pazaryeri

Pazaryeri Hükümet Konağı önündeki törene İlçe Kaymakamı Fatih Kurt, Belediye Başkanı Zekiye Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Köroğlu, daire ve okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Köroğlu'nun Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu bahçesindeki kutlamalar ise protokol üyelerinin öğrencilerin bayramını kutlamasıyla devam etti.

Tören, öğrenciler tarafından şiir okunması, robotik kodlama gösterisi, öğrencilerin hazırladığı zeybek ve musikisi gösterileri ile yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle tamamlandı.




Anahtar Kelimeler:
BilecikBayram

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263