Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık ayvalık 29 göçmen Ergene Nehri yutma bozuklukları engeliler

7. Bilgi ve Kültür Yarışmaları ödül töreni

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde "Ufka Yolculuk Güzel Ahlak" konulu 7. Bilgi ve Kültür Yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi Lütfü Hınçal Spor Salonu'nda Ufka Yolculuk 7. Bilgi ve Kültür Yarışmasıyla ilgili tören düzenlendi.

Programa, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, okul müdürleri, öğretmenler, öğrencilerle vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan, Karamürsel Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü Koordinatörü Sürmeli Gökçe, "Ufka Yolculuk Yarışmaları güzel ahlaklı, temiz kalpli, iç huzura erişmiş nesiller yetişsin diye tam yedi yıldır gençlerimize ve ailelerimize yol arkadaşlığı yapmaktadır. Bu yıl ilkokul, ortaokul, lise, Arapça ve 18 yaş altı olmak üzere 4 kategoride gerçekleşen yarışmaya, Türkiye genelinden 530 bin, Karamürsel’den ise bin yarışmacıya ulaştık." dedi.

Konuşmaların ardından Grup Aşıkan tarafından konuklara tasavvuf müziği dinletisi yapıldı.

Programın sonunda dereceye giren yarışmacılara çeşitli hediyeler verildi.

Anahtar Kelimeler:
Kocaeli

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263