Öne Çıkanlar Bursa Tekirdağ Balıkesir Bilecik Sakarya

AK Parti Karamürsel Kadın Kolları üyelerinden ziyaret

KOCAELİ (AA) - AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, Gazanfer Bilge Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunu ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette kurum müdürü Sürmeli Gökçe, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Türkiye'nin birçok yerinden ve yurt dışından yurtta 543 öğrencilerinin olduğunu belirten Gökçe, öğrencilerin yurtta ders saatleri dışında el sanatı atölyelerinde farklı etkinlikler içinde olduklarını ve birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Gülsüm Ekin de gençlerin buradan başarı dolu bir öğrencilik hayatını tamamlayarak, geleceğe yürüyeceklerini ifade etti.

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan "Gönül Sofraları" kapsamında, İlçe Kadın Kolları olarak ramazan ayı boyunca vatandaşlarla bir araya geldiklerini aktaran Ekin, "Bizler de bu vesileyle Cumhurbaşkanımızın talimatı doğrultusunda yurtlarda kalan kız öğrencilerimizin ailelerinden uzakta olması sebebiyle aile bağları kopmasın, aile sıcaklığını hissetsinler diye kız öğrencilerimize evlerimizde iftar vererek alarak onlarla gönül sofralarında bir araya gelmek istiyoruz. Gençlerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyacağız." diye konuştu.

Gökçe, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ekin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
Kocaeli

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263