banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Tarihi konak SASKİ

Aktaş, Marmarabirlik'i ziyaret etti

BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliğini (Marmarabirlik) ziyaret etti.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Genel Müdür İsmail Acar ve birlik yetkililerinin konuk ettiği Aktaş'a, 2018/2019 ürün alım kampanyası hakkında bilgi verildi ve Marmarabirlik hakkında sunum yapıldı.

Marmarabirlik'in tarımsal üretim anlamında bölgenin en önemli kuruluşu olduğunu söyleyen Aktaş, ilerleyen dönemde bölge zeytin üreticisinin her zaman yanında olacaklarının sözünü verdi.

Aktaş, devam eden ürün alım kampanyasına ilişkin olarak, "Üreticinin Marmarabirlik'e daha fazla ürün teslim etmek istemeleri, Marmarabirlik'in açıklamış olduğu alım fiyatlarından memnun olduklarının bir göstergesidir. Bu kuruma hepimiz sahip çıkmalıyız." dedi.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa da 2018/2019 ürün alım kampanyasının 12 Ekim'de 52 bin ton ürün alım hedefiyle başladığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Ortaklarımızdan bugüne kadar 44 bin ton ve 318 milyon lira bedelle ürün alımı gerçekleştirildi. Kampanya sonunda 350 milyon lira bedele ulaşılacağını tahmin etmekteyiz. Bugüne kadar 155 milyon lira ödeme yapıldı. Ürün alımlarımız devam etmektedir, fiziki koşullar sebebiyle sıkıntı yaşanması durumunda tedbir almak zorunda kalabiliriz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263