banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

Anneler Günü

TEKİRDAĞ (AA) - AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yel, mesajında, milletin mayasını oluşturan en temel, en yüce, en ulvi değerin anneler olduğunu belirtti.

Annelerin aile içinde kültürel değerlere, gelenek ve görenekleri, görev ve sorumlulukları yarının büyükleri olacak çocuklara aktaran bilgi pınarları olduğunu ifade eden Yel, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızı topluma hazırlayan, şefkat ve merhamet timsali olan annelerimiz, çocuğun doğumundan başlayarak yetişkin bir insan olmasına kadar geçen süre içinde en önemli emeği olan, evladını besleyip büyüten, eğiten, temel insani değerleri taşıyan varlıklarımızdır.

Değeri ölçülemeyen, hayat tecrübeleriyle bize her zaman yol gösteren, dünyayı ve hayatı sevdiren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan başta Tekirdağlı olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."


-Vali Yıldırım'ın mesajı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yıldırım, mesajında, annelerin, yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen, karşılıksız sevgi, merhamet, hoşgörü ve mutluluk kaynağı olan en değerli varlıklar olduğunu belirtti.

Annelerin, vatan ve millet sevgisini aşılayarak ahlakın, bilgi ve becerilerin temellerini atarak huzurlu ve başarılı bir toplum oluşmasında büyük görev üstlendiğini aktaran Yıldırım, şunları kaydetti:

"Annelerimizi daima mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır. Annelerimizin gülen yüzleri, bizler için de en değerli hazinedir. Annelerimizi, yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı daima göstermeliyiz.

Bu vesileyle, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, fedakâr emekleri ile bizleri bugünlere ulaştıran annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.''


-Tekirdağ TSO Başkanı Günay'ın mesajı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Günay, mesajında, her güzel şeyin altında annelerin imzasının olduğunu ifade etti.

Annelerin toplumun temel direğidir olduğunu belirten Günay, mesajına şöyle devam etti:

"Kadınlarına ve annelerine gereken değeri vermeyen toplumların, medeniyet yarışında geri kalmaya mahkûm olacakları bir gerçektir. Bizler 'Cennet anaların ayağı altındadır' diyen bir inancın mensuplarıyız. Anne sevgisi başka hiçbir şeyle mukayese edilemez. Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan annelerimiz, aynı zamanda yüklendikleri manevi sorumluluklarla, aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasını sağlamaktadır.

Türk Kadını öyle güçlüdür ki, annelik gibi zor bir görevin yanında, elinin hamurunu iş dünyasına bulaştırarak ekonominin de bereketini artırmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Anneler Günü vesilesiyle, dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenen annelerimizin gününü kutluyor, onları Tekirdağ iş dünyası adına saygıyla selamlıyorum."


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263