banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası polis

Bilecik'te amatör spor kulüpleri toplantısı

BİLECİK (AA) - Bilecik'te faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin başkanları ve temsilcileri değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Vali Tahir Büyükakın, Kent Ormanı'nda, Belediye Başkanı Nihat Can, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (BASKF) Nusret Tosun, kulüp başkanları ile temsilcilerinin katıldığı toplantıda, İçişleri Bakanlığının düzenleme yapılan her türlü konuda düzenlemeden etkileneceklerle diyalog kurulmasını ve sahanın iyi tanınması konusunda talimatları bulunduğunu anımsattı.

Öncelikli olarak birinci meselelerinin doğru karar vermek olduğunu ifade eden Büyükakın, şöyle konuştu:

''Sahayı tanımadan doğru iş yapılmaz. Yapılması gerekenin ne olduğunu kulüplerimiz biliyor. Yöneten ile yönetilen birlikte masaya oturacak. Spor kulüpleri ile ilgili bir düzenleme yaparken hep birlikte çalışacağız. Doğru kararları birlikte alacağız. Alacağımız kararlar gerek spor, gerek eğitim, gerek sağlık, gerek güvenlik, gerekse diğer konularda olsun beraber karar vereceğiz. Aynı zamanda amatör sporla gençliğe hizmet yapıyoruz. Diğer taraftan bağımlılıkla mücadele ediyoruz. Sadece madde bağımlılığıyla değil, internet bağımlılığıyla da mücadele edilmesi gerekiyor. Amatör spor kulüplerimiz bu mücadelenin olmazsa olmaz bir paydaşı. Buradaki birliktelik hem kente huzur getirecek, hem de gençliğin sporla buluşmasına vesile olacak. Okullarımız spor alanına dönsün. Çocuklarımız birer amatör spor adayı olsun. Amatör spor kulüplerine tabandan gelecek altyapı imkanını okullarda sağlayalım.''

Toplantı, Belediye Başkanı Can, İl Emniyet Müdürü Namal, BASKF Başkanı Tosun'un yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulunması ve kulüp temsilcilerinin görüşlerini bildirmesiyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
BilecikToplantıSporAmatör

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263